Дамска гривна Аквамарин, Морганит и розов Кварц

  • Кат. номер:0077

Гривната е изработена от естествени камъни Аквамарин, Морганит и розов Кварц всички с размер 8 мм.  
Подходяща е за обиколка на китката 16 см, нанизана на еластична корда.
Може да се изработи и в други размери.

Аквамаринът е чудесен камък, който да напомня на човек да се свърже с вътрешната си сила и да поеме управлението на живота си. Известен е като камък на смелостта и спокойствието. Това е камък, зареждащ своя притежател с голяма решителност и сила. Аквамаринът притежава много мощна положителна енергия, подобрява настроението, подсилва умствените способности. Той носи вътрешен мир, късмет, надежда и спомага да разсее гнева и страха.

Морганит помага в изграждането на истинска духовна връзка със сърцето и душата. Мощен, високо вибрационен, универсален камък на безусловната любов. Той помага за намаляване на стреса, психичните проблеми и тревожността. Помага за привличане и поддържане на любовта.

Розовият кварц е наричан камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието. Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония. Розовият кварц е добър лечител както на физически така и на емоционални травми. Намалява болката, тревожността и дава спокоен сън. Камъкът стимулира себеприемането, себеопрощението, носейки го човек усеща по - силно собствената си стойност, което е ключово за себеуважението и себереализацията.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!