Дамска гривна Аметист, Розов Кварц и Хаулит

  • Кат. номер:0129

Дамска гривна Аметист, Розов Кварц и Хаулит

Гривната е изработена от естествени камъни Аметист 10 мм, розов Кварц 10 мм, Хаулит 10 мм, и метални разделители с бели кристали.
Подходяща е за обиколка на китката 16 см.
Може да се изработи и в други размери.

Аметист от древни времена се смята за един от най-могъщите талисмани. Красив, виолетов камък подпомагащ духовното израстване и себепознанието. На Изток е задължителен в ритуалите на медитация и съзерцание.
Той увеличава интуицията, лекува душевните болки, помога ни при вземане на житейски и професионални решения. Не случайно името му в превод от гръцки означава „против опиянение”. Аметистът предпазва от заблуди, прибързани решения и зависимости. Подарен ни носи спокойствие, хармония и вярност.


Рзовият кварц е наричан камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието. Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония. Повишава самочувствието и лекува емоционалните рани и травми.


Хаулит - абсорбира в себе си натрупаните отрицателните емоции, а в същото време помага на амбициозните хора
да осъществят и реализират целите си. Изостря паметтаи се препоръчва на хора занимаващи се с умствена дейност. Подкрепя притежателят си лесно да овладява всички знания и умения, необходими за професионално му развитие. Талисман за ученици, студенти, учени.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!