Дамска гривна Авантюрин праскова, розов Кварц и Аметист

  • Кат. номер:0097

Дамска гривна, изработена от  естествени камъни Авантюрин праскова, розов Кварц и Аметист. Размер на камъните 8 мм. Гривната е подходяща за китка от 16 см, на еластична корда. Може да се изработи и в друг размер.

Авантюрин праскова има нежна енергия, която ще ви обгърне с усещане за спокойствие и баланс и ще увеличи щастието ви. Той ще засили вашата решителност и лидерски качества. Полезен е за овладяване на негативни или хаотични ситуации. При редовно носене, той ще ви даде емоционално спокойствие и ще ви помогне да освободите от всичко, което не е добро за вашето емоционално благополучие. Прасковеният авантюрин е незаменим талисман за артистичните натури, защото подпомага въображението, творчеството и вдъхновява нови художествени идеи.

Розовия кварц е наричан камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието. Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония. Розовият кварц е добър лечител както на физически така и на емоционални травми. Намалява болката, тревожността и дава спокоен сън. Камъкът стимулира себеприемането, себеопрощението, носейки го човек усеща по - силно собствената си стойност, което е ключово за себеуважението и себереализацията.

Аметист е един от камъните с универсални лечебни свойства. Неговата енергия е много мощна и силно пречистваща. Зодия: Овен, Близнаци, Рак, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби. Могъщ закрилник против всякакъв вид негативни влияния (алкохол, наркотици и др).  С негова помощ се преодоляват пристрастявания и блокажи от всякакъв вид. Универсален камък – укрепва социалния статус, за благоразумие, здраве, за вярност. Аметистът е камък на познанието, стимулира творчеството, укрепва волята, носи щастие и успех в бизнеса, богатство и изобилие във всичко.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!