Дамска гривна Флуорит и Аметист

  • Кат. номер:0076

Дамска гривна, изработена от естествени камъни Флуорит и Аметист.
Гривната е подходяща за китка от 16 см, на еластична силиконова корда, размер на камъните 8 мм.

Флуорит хармонизира своя притежател със заобикалящия го свят. Това е камъкът на откривателите и учените. Усилва концентрацията върху дадено задание и развива аналитичните способности. Помага за духовното израстване на човек. Флуорита е с нежни цветове с преобладаващ прозрачен, бял, лилав и зелен цвят. Всички цветови нюанси Флуорит са добри за почистване на аурата.
Аметист е един от камъните с универсални лечебни свойства. Неговата енергия е много мощна и силно пречистваща. Зодия: Овен, Близнаци, Рак, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби. Могъщ закрилник против всякакъв вид негативни влияния (алкохол, наркотици и др). Универсален камък – укрепва социалния статус, за благоразумие, здраве, за вярност. Аметист е камък на познанието, стимулира творчеството, укрепва волята, носи щастие и успех в бизнеса, богатство и изобилие във всичко.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!