Дамска гривна Хризокола, Хаулит, Розов Кварц и Планински кристал

  • Кат. номер:0080

Елегантна гривна, изработена от естествени камъни Хризокола, Хаулит, Розов Кварц и Планински кристал 8 мм и метална висулка сърце. Гривната е подходяща за китка от 16 см, на еластична корда.

Хризокола- Спокойствие - Подсъзнателна мъдрост - Интуиция - Търпение - Приемане - Толерантност - Безусловна любов - Медитация -  Нежност - Чувствителност  Известен като камък на спокойствието и вътрешната сила. Друго изключително качество на Хризоколата е способността й да накара собственика си да постигне емоционален баланс, интуиция и търпение. Ще намали стреса и психическото напрежение, като в същото време Ви направи по-позитивни.

Розовият кварц е наричан камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието. Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония. Повишава самочувствието и лекува емоционалните рани и травми.

Хаулит абсорбира в себе си натрупаните отрицателните емоции, а в същото време помага на амбициозните хора да осъществят и реализират целите си. Изостря паметта, препоръчва се на учащи се, хора занимаващи се с умствена дейност. Подкрепя притежателят си лесно да овладява всички знания и умения, необходими за професионално му развитие. Талисман за ученици, студенти, учени.

Планински кристал е универсален камък за всички зодии.Планинският кристал е бил използван в миналото за защита от черна магия, диагностициране и изцеление. Силен  инструмент за хармонизиране и балансиране. Той подсилва  нашите мисли и енергия и пречиства духовното, менталното и физическото ни тяло.  Камък на ума, защото подпомага  умствените възможности  и ни съдейства да се концентрираме върху важните неща.
Стимулира имунната система и внася баланс в тялото. Отдава най-чистата си и силна енергия на точното място.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!