Дамска гривна Ягодов Кварц, Оникс, Планински кристал и Хематит

  • Кат. номер:0100

Дамска гривна, изработена от естествени камъни Ягодов Кварц, фасетиран черен Оникс, Планински кристал и Хематит и метални елементи. Размер на камъните  10 мм.
Гривната е подходяща за китка от 16-17 см, на еластична корда.


Ягодов Кварц е камъкът на вътрешната любов. Действа успокояващо за някой, който работи в динамична среда. Притежава всички предимства на чист кварц, но и допълнителното преимущество на универсалната любов. 
Този камък усилва вашите намерения за любов, благодарност и щедрост. Известно е, че привлича истинската любов.

Черен оникс спасява от магии, от прекомерен любовен плам, от беди и опасности. Противодейства на уроки. Съхранява здравето на притежателя си. Камък на универсалната защита. Прави човека по-решителен и силен.
Може да успокои стреса, като засили самоконтрола и привлече добър късмет и вдъхновение.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта.
Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта.
Планинският кристал е бил използван в миналото за защита от черна магия, диагностициране и изцеление.
Силен инструмент за хармонизиране и балансиране. Той подсилва нашите мисли и енергия и пречиства духовното, менталното и физическото ни тяло. Камък на ума, защото подпомага умствените възможности и ни съдейства да се концентрираме върху важните неща. Стимулира имунната система и внася баланс в тялото. Отдава най-чистата си и силна енергия на точното място.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!