Дамска гривна Карнеол, Обсидиан и Хематит

  • Кат. номер:0146

Дамска гривна, изработена от естествени камъни Карнеол, Обсидиан и Хематит.
Гривната е подходяща за китка от 16-17 см, на еластична корда. Може да се изработи и в други размери.

Размер на естествените камъни 8 мм.
Кръстче от Хематит - размер 8 * 8 мм.
Хематит куб 4 * 4 мм.

Карнеол увеличава самоуважението и съдейства за бързия успех в кариерата. Стимулира творческото начало, разсейва негативните енергии и ги заменя с положителни. Помага ви да намерите насоките в живота си и засилва чувството у вас, че контролирате живота си.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта. Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта. Камък на защита от магии, поглъща негативните енергии насочени към неговият притежател.

Обсидианът е много мощен камък, който ни напомня, че раждането и смъртта са взаимносвързани. Преобразува негативната енергия в положителна, излъчва вибрации на покой и сигурност, полезен за защита от психически атаки. Вдъхва увереност, чувство на лекота и насърчава за вземане на правилни решения.
Носи изключителен късмет на Козирог, спомага на зодиите Стрелец и Водолей да се концентрират върху важните неща. За да не изтичат средствата ви като пясък между пръстите, вземете Обсидиан. Носете го, за да не позволявате на недоброжелателните хора да ви използват.
Зодии : Козирог, Стрелец, Лъв, Скорпион.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!