Дамска гривна Корал, Хаулит, Оникс и Хематит

  • Кат. номер:0015

Дамска гривна Корал, Хаулит, Оникс и Хематит

Елегантна дамска гривна, изработена от червен Корал, Хаулит, черен Оникс и Хематит с размер на камъните 8 мм и метална висулка сърце.
Гривната е подходяща за китка от 16-17 см, на еластична корда. Изработва се и в друг размер.

Корала дава мъдрост, използва се за изграждане на стабилно емоционално равновесие. Предпазва от негативни енергии. Пази при пътуване по вода. Носи позитивизъм, надежда и радост. Коралът олицетворява дипломатичността, носи вътрешен мир и спокойствие. Увеличава интуицията, въображението и визуализациите.  Зaщитaвa oт зли oчи, дeмoни и дpyги злини.

Хаулит абсорбира в себе си натрупаните отрицателните емоции, а в същото време помага на амбициозните хора да осъществят и реализират целите си. Изостря паметта, препоръчва се на учащи се, хора занимаващи се с умствена дейност. Подкрепя притежателят си лесно да овладява всички знания и умения, необходими за професионално му развитие. Талисман за ученици, студенти, учени.

Черен оникс предпазва от прекомерен любовен плам, от беди и опасности. Противодейства на уроки.
Съхранява здравето на притежателя си. Камък на универсалната защита. Прави човека по-решителен и силен.
Може да успокои стреса, като засили самоконтрола и привлече добър късмет и вдъхновение.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта.
Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта.
Зодия: Риби, Дева, Близнаци, Овен, Рак, Скорпион.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!