Дамска гривна Лунен камък, Хематит и корона

  • Кат. номер:0119

Дамска гривна Лунен камък, Хематит и метална корона

Дамска гривна, изработена от естествени камъни Лунен камък, Хематит и метална корона.
Размер на камъните 10 и 8 мм.
Гривната е подходяща за китка от 16-17 см, на еластична корда. Може да бъде изработена и в други размери.

Лунен камък е символ на женската мъдрост, чистота на мислите, внася хармония. Вярва се, че сбъдва желания. Засилва паметта, усилва интуицията, помага за разкриването на тайни. Действа защитно.

Хематитът е камък на щастието. Съдейства за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието, развива оригиналността на мисълта.
Хематита предпазва от нервни разстройства, стрес, лекува гнева. Поглъща негативните енергии насочени към неговият притежател. Балансира негативизмът и повишава смелостта, храбростта  и физическата издържливост.  
Подсилва любовта. Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!