Дамска гривна Малахит, Хематит и Тигрово око

  • Кат. номер:0017

Дамска гривна, изработена от естествени камъни Малахит, Хематит и Тигрово око с размер 6 мм, шайби Хематит 4 мм.
Гривната е подходяща за китка от 16 см, на еластична корда.

Малахитът е камък на баланса, изобилието, проявлението и намерението. Абсорбира енергията и извлича емоциите на повърхността. Изчиства и активира всички чакри и е особено полезен при стимулирането на сърдечната и гърлената чакри. Малахитът усилва всякакъв вид енергии, както положителни, така и отрицателни. Насърчава този, който го носи, да поема рискове и учи да поема отговорност за своите мисли, действия и чувства.

Хематитът е камък на щастието. Съдейства за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието, развива оригиналността на мисълта. Хематита предпазва от нервни разстройства, стрес, лекува гнева. Поглъща негативните енергии насочени към неговият притежател. Балансира негативизмът и повишава смелостта, храбростта  и физическата издържливост. Подсилва любовта.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта.

Тигровото око е предпазващ камък срещу лоши пожелания и проклятия. Насърчава коректната употреба на сила и изтъква почтеността. Заземява и и спомага за изява на волята. Той е и камък на късмета, на ума, носейки го, той ще ви помогне да имате ясен поглед над нещата. 

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!