Дамска гривна Оникс, Ахат и Опушен Кварц

  • Кат. номер:0446

Дамска гривна, изработена от естествени камъни Черен Оникс, Червен Ахат и Опушен Кварц
Гривната е подходяща за китка от 16 см, на еластична силиконова корда, размер на камъните 8 мм, червен Ахат 6 мм.

Ониксът е кристал който дава сила и подкрепа при силен психически или физически стрес. Камък на универсалната защита. Прави човека по-решителен и силен. Камъкът повишава жизнеността, самоконтрола и устойчивостта, превлича добър късмет и вдъхновение. Помага за ученето на уроците, подсилва самоувереността и ви насърчава да се чувствате спокойни в средата си.
Червения Ахат е бил използван от векове като символ за защита срещу отрицателни енергии, като същевременно вдъхва на притежателя си самочувствие и положителни вибрации. Известен като „камъкът на воина“ и запалва огъня в сърцето ви и ви мотивира да преследвате това, което искате. Ахатът създава баланс и стабилност – това се дължи главно на способността му, да задържа отрицателните енергии и дори да трансформира лошите вибрации в положителни. Чудесен е за  художници и писатели, тъй като стимулира креативността. Ахатът е невероятен камък за облекчаване на тревожност и стрес, както и за освобождаване на негодувание и горчивина.                                                                                                                  Опушен Кварц е отличен камък за подобряване на настроението и премахване на негативните емоции. Известен е като камъка на спокойствието, премахва негативни чувства като стрес, страх, ревност, гняв, скръб. Подобрява инстинктите ни за оцеляване и подпомага сбъдването на желанията ни. Носи изобилие, просперитет и добър късмет.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!