Дамска гривна Перидот, Аметист, Оникс и Хематит

  • Кат. номер:0033

Дамска гривна изработена от естествени камъни Перидот, Аметист, Оникс и Хематит. Размер на камъните 8 мм. 
Гривната е подходяща за китка от 16 см, на еластична корда. Изработва се и в други размери.

Перидот отваря сърцата ни за радост и нови взаимоотношения. Освобождава от негативни нагласи, намалява стреса. Повишава увереността, мотивира растежа и промяната. Перидотът също е много мощен при разтваряне на енергийни блокажи, отваря, очиства и активира сърдечната чакра и на слънчевия сплит, премахва стари наслоявания. Кристалът на проницателността засилва вярата в отстояването на собствената позиция. Насърча да поемем отговорност за собствения си живот, особено когато обвиняваме някой друг, да приемем грешките си и да продължим напред.

Аметист е един от камъните с универсални лечебни свойства. Неговата енергия е много мощна и силно пречистваща. Зодия: Овен, Близнаци, Рак, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби. Могъщ закрилник против всякакъв вид негативни влияния (алкохол, наркотици и др). Универсален камък – укрепва социалния статус, за благоразумие, здраве, за вярност. Аметист е камък на познанието, стимулира творчеството, укрепва волята, носи щастие и успех в бизнеса, богатство и изобилие във всичко.

Оникс е кристал който дава сила и подкрепа при силен психически или физически стрес. Камък на универсалната защита. Прави човека по-решителен и силен. Камъкът повишава жизнеността, самоконтрола и устойчивостта, превлича добър късмет и вдъхновение. Помага за ученето на уроците, подсилва самоувереността и ви насърчава да се чувствате спокойни в средата си.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта. Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта.
Камък на защита от магии, поглъща негативните енергии насочени към неговият притежател.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!