Дамска гривна Планински кристал, Розов Кварц и Хематит

  • Кат. номер:0144

Дамска гривна, изработена от естествени камъни Планински кристал, Розов Кварц и Хематит.
Гривната е подходяща за китка от 16-17 см, на еластична корда. Размер на камъните 8 мм.

Планинският кристал е бил използван в миналото за защита от черна магия, диагностициране и изцеление.
Силен инструмент за хармонизиране и балансиране. Той подсилва нашите мисли и енергия и пречиства духовното, менталното и физическото ни тяло. Камък на ума, защото подпомага умствените възможности и ни съдейства да се концентрираме върху важните неща. Стимулира имунната система и внася баланс в тялото. Отдава най-чистата си и силна енергия на точното място.

Розовият кварц е добър лечител както на физически така и на емоционални травми. Намалява болката, тревожността и дава спокоен сън. Камъкът стимулира себеприемането, себеопрощението, носейки го човек усеща по - силно собствената си стойност, което е ключово за себеуважението и себереализацията.

Хематит предпазва от нервни разстройства, стрес, лекува гнева. Балансира негативизмът и повишава смелостта, храбростта и физическата издържливост. Насърчава спокойствието и подпомага логическото мислене.
Подсилва любовта.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!