Дамска гривна Розов и млечен Кварц, Опалит/Лунен камъки Аквамарин

  • Кат. номер:0139

Дамска гривна, ръчно изработена от естествени камъни Аквамарин, Опалит/Лунен камък, розов и млечно бял Кварц и метални разделители с бели кристали.
Размер на камъните 10 мм.
Гривната е подходяща за китка от 16 см, на еластична корда.

Аквамарин е камък на смелостта и спокойствието. Това е камък, зареждащ своя притежател с голяма решителност и сила. Камък на семейството. Предпазва от кавги и раздяла, но не търпи лъжите и не може да спомогне да съхрани верността и любовта в семейството, ако някой от двамата партньори изневерява. Аквамаринът притежава много мощна положителна енергия, подобрява настроението, подсилва умствените способности.

Розовият кварц е добър лечител както на физически така и на емоционални травми. Намалява болката, тревожността и дава спокоен сън. Камъкът стимулира себеприемането, себеопрощението, носейки го човек усеща по - силно собствената си стойност, което е ключово за себеуважението и себереализацията.

Бял Кварц привлича любов, късмет, успехи и добро материално благосъстояние. Мощен камък за психическа защита, а също е идеален за духовно, умствено пречистване. Той е един от най - добрите защитни камъни за предпазване от негативни мисли и отрицателна енергия.

Опалит/Лунен камък е символ на женската мъдрост, чистота на мислите, внася хармония. Вярва се, че сбъдва желания.
Той засилва паметта, усилва интуицията, помага за разкриването на тайни. Действа защитно.
Чудесен камък за балансиране на емоциите и на проявата на всякакви агресивни тенденции в мъжа или жената.
Помага за укрепване на интуицията и психическите възприятия и внася баланс и хармония.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!