Дамска гривна с корона, Хризокола, Хаулит, Хематит, Родохрозит и Кварц

  • Кат. номер:0077

Дамска гривна от Хризокола, Хаулит, Хематит, Родохрозит и Кварц и елемент корона

Гривната е изработена от естествени камъни Хризокола, Хаулит, Хематит, Родохрозит, опушен Кварц всички с размер 8 мм.  Централен елемент корона цвят сребро цвят  и метални шайби.
Подходяща е за обиколка на китката 17 -18 см нанизана на еластична корда.
Може да се изработи и в други размери.

Хризокола- Спокойствие - Подсъзнателна мъдрост - Интуиция - Търпение - Приемане - Толерантност - Безусловна любов - Медитация -  Нежност - Чувствителност  Известен като камък на спокойствието и вътрешната сила. Друго изключително качество на Хризоколата е способността й да накара собственика си да постигне емоционален баланс, интуиция и търпение. Ще намали стреса и психическото напрежение, като в същото време Ви направи по-позитивни.

Хаулит абсорбира в себе си натрупаните отрицателните емоции, а в същото време помага на амбициозните хора да осъществят и реализират целите си. Изостря паметта, препоръчва се на учащи се, хора занимаващи се с умствена дейност. Подкрепя притежателят си лесно да овладява всички знания и умения, необходими за професионално му развитие. Талисман за ученици, студенти, учени. 

Родохрозит камъкът на състрадателното сърце -  насърчава безкористната любов. Лечебната му енергия подсилва емоционалното щастие, осигурява смелост на човек да изрази любов към другите без страх от отхвърляне и да създаде нови приятелства и отношения без затруднения. Свързан със сърдечната чакра, родохрозитът успокоява сърцето и душата. Помага ни, при изследване на дълбоко потиснати чувства и стари травми, да ги изведе на повърхността и да признае и освободи болката, свързана с тях. Ставаме по - позитивни и активни. Премахва депресията и насърчава креативността, осигурява смелост и решителност за откриване на скритите ни таланти и да преследваме мечтите си. Дарява жените с благополучие и здраве.

Опушен кварц е отличен камък за подобряване на настроението и премахване на негативните емоции. Известен е като камъка на спокойствието, премахва негативни чувства като стрес, страх, ревност, гняв, скръб.
Подобрява инстинктите ни за оцеляване и подпомага сбъдването на желанията ни. Носи изобилие, просперитет и добър късмет. 

 Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта. Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта.
Зодия: Риби, Дева, Близнаци, Овен, Рак, Скорпион.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!