Дамска гривна Шамбала Авантюрин

  • Кат. номер:0430

Дамска гривна тип Шамбала изработена от черен полиестерен шнур и син Слънчев камък с размер 10 мм, прасковен Авантюрин 12 мм и син Слънчев камък 6 мм (висулки). Гривната е регулируема от 16 см - 22 см.
Тибетските Шамбала гривни са уникати. Вярва се, че носят късмет, здраве, благоденствие и душевен мир.

Син Слънчев камък авантюрин ви зарежда с оптимизъм и добро настроение, действа благотворно върху психиката, дарява с бодрост и издържливост за справяне с тежки задачи. Помага в самодисциплината и развитието на вътрешната сила. Повишава самочувствието, доверието и копнежа, отличен камък за хора, който имат позитивно отношение към живота. Това е камъкът на пътешествениците, бизнесмените, банкерите и моряците, който не се страхуват от риска и вярват в успеха си. Камък на късмета, привлича финансови средства.

Прасковен Авантюрин е незаменим талисман за артистичните натури, попомага въображението, творчеството, а също и ви улеснява да откривате нови възможности.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!