Дамска гривна Шамбала Розов кварц и Оникс

  • Кат. номер:0427

Дамска гривна тип Шамбала изработена от бял полиестерен шнур и розов Кварц с размер 10 мм, бял Оникс 12 мм и розов Кварц 6 мм (висулки). Гривната е регулируема от 16 см - 22 см.
Тибетските Шамбала гривни са уникати. Вярва се, че носят късмет, здраве, благоденствие и душевен мир.

Бял Оникс подпомага творческите проекти, като разгръща идеите и въображението. Увеличава самочувствието и
спомага за възстановяването на емоционалното равновесие. Намалява чувството на страх и притеснение и увеличава физическата и психическата издържливост на човека. Носете го със себе си, там където имате нужда от подкрепа, било то на интервю за работа или друго място.

Розовият кварц е наричан камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието.
Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония. Розовият кварц е добър лечител както на физически така и на емоционални травми. Намалява болката, тревожността и дава спокоен сън. Камъкът стимулира себеприемането, себеопрощението, носейки го човек усеща по - силно собствената си стойност, което е ключово за себеуважението и себереализацията.

 *Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!