Дамска гривна Шамбала с кафяв слънчев камък и лунен камък

  • Кат. номер:0442

Дамска гривна изплетена от бял памучен шнур  и естествени камъни Слънчев камък 10 мм,  Лунен камък 12 мм и Хематит 6 мм. Гривната е регулируема.

Тибетските Шамбала гривни са уникати. Всяка една е ръчна изработка. Вярва се, че носят късмет, здраве, благоденствие и душевен мир.

Слънчев камък авантюрин, носейки го подсилва доброто настроение, действа благотворно върху психиката, дарява с бодрост и издържливост за справяне с трудности. Повишава самочувствието, зарежда с оптимизъм, доверие и копнеж. Камък на късмета и е известен с това,че привлича финансови средства.

 Лунен камък е символ на женската мъдрост, чистота на мислите, внася хармония, сбъдва желения.
Той засилва паметта, усилва интуицията, помага за разкриването на тайни. Действа защитно.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта.

Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Съдейства за подобряване на паметта и развива оригиналността на мисълта.
Хематит предпазва от нервни разстройства, стрес, лекува гнева. Балансира негативизмът и усилва смелостта, храбростта и физическата издържливост. Подсилва любовта.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!