Дамска гривна Слънчев камък, Кварц, Планински кристал

  • Кат. номер:0027

Дамска гривна от Слънчев камък, Кварц, Планински кристал и сърце от Хематит

Нежна гривна  изработена от син Слънчев камък с размер 4 мм, Рутилов Кварц 8 мм, Розов Кварц 6 мм, Ягодов Кварц 8 мм, Планински кристал мат 8 мм. Сърце Хематит цвят - розово злато с размер 5 мм x 6 мм, кристали с размер 5 мм. Подходяща е за обиколка на китката 17 -18 см нанизана на еластична корда.
Може да се изработи и в друг размер.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта.
Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта
Зодия: Риби, Дева, Близнаци, Овен, Рак, Скорпион.

Син Слънчев камък авантюрин ви зарежда с оптимизъм и добро настроение, действа благотворно върху психиката, дарява с бодрост и издържливост за справяне с тежки задачи.
Повишава самочувствието, доверието и копнежа, отличен камък за хора, който имат позитивно отношение към живота. Това е камъкът на пътешествениците, бизнесмените, банкерите и моряците, който не се страхуват от риска и вярват в успеха си.

Розовият кварц е наричан камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието. Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония. Повишава самочувствието и лекува емоционалните рани и травми.

Планински кристал - универсален кристал за всички зодии.
Планинският кристал е бил използван в миналото за защита от черна магия, диагностициране и изцеление.
Силен инструмент за хармонизиране и балансиране. Той подсилва нашите мисли и енергия и пречиства духовното, менталното и физическото ни тяло. Камък на ума, защото подпомага умствените възможности и ни съдейства да се концентрираме върху важните неща. Стимулира имунната система и внася баланс в тялото. Отдава най-чистата си и силна енергия на точното място.

Рутиловият кварц подобрява психическата и физическата стабилност и самоувереност. Облекчава депресията и самотата. Помага за вземане на подходящи и навременни решения в трудни ситуации. Повишава креативността.

Ягодов Кварц е камъкът на вътрешната любов.
Действа успокояващо за някой, който работи в динамична среда. Притежава всички предимства на чист кварц, но и допълнителното преимущество на универсалната любов. Този камък усилва вашите намерения за любов, благодарност и щедрост. Известно е, че привлича истинската любов.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!