Дамска гривна тип Шамбала Опалит/Лунен камък и Содалит

  • Кат. номер:0012

Дамска гривна тип Шамбала изработена от бял полиестерен шнур и Опалит/Лунен камък с размер 10 мм, Содалит 12 мм и Лунен камък 6 мм (висулки). Гривната е регулируема от 16 см - 22 см.
Тибетските Шамбала гривни са уникати. Вярва се, че носят късмет, здраве, благоденствие и душевен мир.

Опалит/Лунен камък е символ на женската мъдрост, чистота на мислите, внася хармония. Вярва се, че сбъдва желания. Действа защитно. Чудесен камък за балансиране на емоциите и на проявата на всякакви агресивни тенденции в мъжа или жената.  Помага за укрепване на интуицията и психическите възприятия и внася баланс и хармония.

Содалит създава вътрешен мир и успокоява темпераментните хора, слагайки този камък в дома си, подпомагате да царува мир навсякъде около вас. Счита се, че е вдъхновител и защитник на хората на изкуството. Той носи истината в комуникирането, повишава интелигентността, знанието и обединява логичното с духовното.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!