Дамско стоманено колие с Безкрайност, Бял Ахат и Хематит

  • Кат. номер:3082

Пленително дамско стоманено колие със символ Безкрайност и естествени камъни Бял Ахат и Хематит

Пекрасен подарък за вашата най-добра приятелка, сестра, леля, дъщеря, майка, вашите шаферки и т.н... дори за вас самите! Това колие е идеалното допълнение към вашата колекция от бижута.

Детайли на колието

Материал верижка висококачествена неръждаема стомана с размер 2.7 мм х 2 мм х 0.5 мм цвят сребро

Дължина на стоманена верижка 46 см 

Свързващ елемент стомана безкрайност  20 мм x 8 мм  

Висулка Бял Ахат 6 мм и 8 мм и дължина 2,5 см

Висулка Хематит 4 мм и 6 мм и дължина 2 см

Символ Безкрайност / Инфинити/ е един от най-разпространените символи в света - означава вечна любов и приятелство.

Ахат е един от най-древните известни камъни използвани за здраве, дълголетие, късмет и успехи. Защитен камък. Той подобрява възприемчивостта и стимулира аналитичния капацитет. Привлича успеха, покровителства притежателя си и осигурява защита от лоши сънища, стрес и изчерпване на енергията. Ахатът е невероятен камък за облекчаване на тревожност и стрес, както и за освобождаване на негодувание и горчивина.
Бял ахат повишава самочувствието, смекчава характера и увеличава вярата в собствените сили.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта. Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта. Камък на защита от магии, поглъща негативните енергии насочени към неговият притежател. Зодия: Риби, Дева, Близнаци, Овен, Рак, Скорпион, Водолей

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!