Дърво Дъга

  • Кат. номер:2016

Сувенирно дръвче изработено от естествени камъни в цветовете на дъгата.

  Зодии - Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

 Средна височина на дръвчето около 14 см. Използвани материали Корал, Карнеол, Ахати, Содалит, Аметист, черешов Кварц, медна тел, основа речен камък.
Отличен вариант за подарък на любимите ви хора! Чудесен за декорация на вашият дом, работно място или офис!

Според поверията, дъгата  символизира пътят и връзката между небето и земята. Също е и символ за щастие, път, посока и надежда.

Описание и значение на камъните
Корала  дава мъдрост. Използва се за изграждане на стабилно емоционално равновесие. Предпазва децата. Пази при пътуване по вода. Носи позитивизъм, надежда и радост.
Служи кaтo зaщитен aмyлeт. Зaщитaвa oт зли oчи, дeмoни и дpyги злини. Имa cили дa пpeдoтвpaтявa aктoвe нa нacилиe, кpaжби, дeйcтвиe нa oтpoвa.
Карнеола стимулира творческото начало. Балансира организационните способностти и насърчава човека към преследване на поставените му цели и успешно осъществяване на плановете му. Помага в разбираненето на вътрешната ни същност и засилва концентрацията. Усилва самоуважението, подобрява настроението, носи финансов успех в бизнеса и привлича просперитет.
Ахат е един от най-древните известни камъни използвани за здраве, дълголетие и успехи. Защитен камък. Той помага да се избавим от гнева и обидите, носи спокойствие, вдъхва мъжество, привлича успеха, провокира нови запознанства. Смятало се е, ча пази децата от "зли очи", уроки и нещастия.  
Содалит създава вътрешен мир и успокоява темпераментните хора, слагайки този камък в дома си, подпомагате да царува мир навсякъде около вас. Счита се, че е вдъхновител и защитник на хората на изкуството.
Той носи истината в комуникирането, повишава интелигентността, 
знанието и обединява логичното с духовното.
Аметист от древни времена  се смята за един от най-могъщите талисмани. Предпазва от заблуди, прибързани решения и зависимости. Подарен ни носи спокойствие, хармония и вярност. Подпомага духовното израстване и себепознанието, регулира промените в настроението. Аметиста увеличава интуицията, лекува душевните болки, помага за обновяване на аурата.
Черешов кварц носи нова надежда, действа като антидепресант, облекчава тревожността. Той е мощен енергиен и лечебен камък.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!