Дърво на безусловната любов Пренит и розов Кварц

  • Кат. номер:2020

Ръчно изработено дръвче от естествени необработени камъни Пренит и розов Кварц

Средна височина на дръвчето около 14 см. Размер камъни 5 мм - 7 мм.  Използвани материали естествени необработени камъни Пренит и розов Кварц, медна тел, основа речен камък.

Чудесен сувенир за вашия дом, работно място или годишнина от сватбата!

Пренит е камък на безусловната любов, учи ни да живеем в хармония с природата. Защитен камък, активизира жизнената ни сила и интуиция, помага при вземане на решения, носи душевен мир и спокойствие. Пpeнитът нacъpчaвa aнaлитичнoтo миcлeнe и paзceйвa нeпpиятнитe cпoмeни.
Свързва се със сърдечната чакра и е особено полезен по време на медитация.

Розовият кварц е наричан камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието. Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония. Розовият кварц е добър лечител както на физически така и на емоционални травми. Намалява болката, тревожността и дава спокоен сън. Камъкът стимулира себеприемането, себеопрощението, носейки го човек усеща по - силно собствената си стойност, което е ключово за себеуважението и себереализацията.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!