Дърво на хармонията в живота Планински кристал

  • Кат. номер:2009
 
Зодия  -  универсален камък за всички зодии
 Ръчно изработено дръвче от естествени камъни Планински кристал. Средна височина на дръвчето около 14 см. Използвани материали естествени камъни Планински кристал, медна тел, основа речен камък.

Чудесен сувенир за вашия дом, работно място или годишнина от сватбата!  Отличен вариант за подарък на вашата половинка за 15-годишния юбилей от сватбата. Подаръците са само от кристал  – символ на чистите взаимоотношения между съпрузите.

Планински кристал е силен инструмент за хармонизиране и балансиране. Той подсилва нашите мисли и енергия и пречиства духовното, менталното и физическото ни тяло. Планинският кристал е бил използван в миналото за защита от черна магия, диагностициране и изцеление. Камък на ума, защото подпомага  умствените възможности и ни съдейства да се концентрираме върху важните неща. Стимулира имунната система и внася баланс в тялото. Отдава най-чистата си и силна енергия на точното място.
*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!