Дърво на желанията и надеждите

  • Кат. номер:2015

 Ръчно изработено дръвче от естествени камъни Тигрово око
Средна височина на дръвчето около 14 см. Използвани материали естествени камъни Тигрово око, медна тел, основа речен камък.
Отличен вариант за подарък на любимите ви хора! Чудесен за декорация на вашият дом, работно място или офис!

Тигрово око – привлича богатство и увеличава благосъстоянието, дава закрила на слаби и болни хора, носи смелост и увереност на притежателя си. Той е и камък на късмета, на ума и се вярва, че носейки го, той ще ви помогне да имате ясен поглед над нещата. В Китай е познат като камък на сбъднатите надежди. Подсилва изпълнението на желанията ви, учи на търпение, помага да превърнете дефицита на средства в печалба. 
Носи успех в работата, укрепва финансовото състояние, помага при изпити и важни делови срещи. В периоди на сериозни жизнени промени предпазва от крах и разочарования. Тигровото око носи добър просперитет на преносителя си. 

Зодии - Близнаци, Телец, Лъв, Дева, Скорпион, Козирог, Водолей

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!