Енергийна гривна Актинолит, Лава и Хаулит

  • Кат. номер:0050

Енергийна дамска гривна изработена от естествени камъни Актинолит, Лава (бял вулканичен камък) и Хаулит. Гривната е подходяща за китка от 16 см, на еластична силиконова корда, размер на камъните 8 мм.

Актонолитът е защитен камък, предпазва от болести, стрес и нежелана негативност. Той осигурява балансирано тяло, ум и дух, повишава самочувствието, носете го, ако сте загубили пътя си и се нуждаете от нова посока. Той ви тласка напред, дава воля за живот, физическа енергия и потенциал. Също така предизвиква чувство на увереност и устойчивост.Това ще ви помогне да намерите и да изпълните своето предназначение. Той идва при вас, когато е време да започнете. Той е камъкът на промяната и помага да излезете от житейската безизходица.

Вулканичният камък (Лава камък) се е формирал вследствие на процеси свързани с бързото изстиване на магмата. Свързва се с природната енергия и дава сила на притежателят си. Изключително подходящ и даряващ природна енергия при физически и умствени натоварвания, действа разтоварващо на нервната система, неутрализира умората и стреса.

Хаулитът е известен, че абсорбира в себе си натрупаните отрицателните емоции, а в същото време помага на амбициозните хора да осъществят и реализират целите си. Смята се, че изостря паметта. Препоръчва се на учащи се, хора занимаващи се с умствена дейност. Подкрепя притежателят си лесно да овладява всички знания и умения, необходими за професионално му развитие. Талисман за ученици, студенти, учени.

ация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!