Енергийна гривна Халцедон, розов Кварц и Планински кристал

  • Кат. номер:0101

Енергийна дамска гривна изработена от Халцедон, розов Кварц и Планински кристал. Размер на камъните 8 мм. Гривната е подходяща за китка от 16см, на еластична корда.

Халцедон ще ви държи спокойни, балансирани и центрирани, помага да се съсредоточите върху нещата, които наистина имат най-голямо значение в живота! Ако сте тревожни и / или стресирани, той е прекрасен спътник за вас, защото ги замества с чувства на успокоение, любов и състрадание. Използва се и за предпазване от психическа атака и други негативни магии. Той отблъсква негативните вибрации и приема само положителни.

Планински кристал е силен инструмент за хармонизиране и балансиране. Той подсилва нашите мисли и енергия и пречиства духовното, менталното и физическото ни тяло. Камък на ума, защото подпомага умствените възможности и ни съдейства да се концентрираме върху важните неща. Стимулира имунната система и внася баланс в тялото. Отдава най-чистата си и силна енергия на точното място.

Розов Кварц е известен като камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието. Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония. Розовият кварц е добър лечител както на физически така и на емоционални травми.
Зодия Везни, Риби, Телец, Близнаци

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!