Енергийна гривна Мукаит, Рутилов Кварц и опушен Кварц

  • Кат. номер:0053

Енергийна дамска гривна, изработена от естествени камъни Мукаит, Рутилов Кварц и опушен Кварц.

Гривната е подходяща за китка от 16 см, на еластична корда. Може да се изработи и в друг размер. Размер на камъните 8 мм.

Мукаита е защитен камък, насърчава желанието за нови преживявания и помага за поддържане на баланс, добър е като емоционален защитник. Във физическата сфера стабилизира здравето и укрепва имунната система. Този камък повишава самочувствието ви, насърчава предсказването на сънища и ви помага при медитация. Мукаитът разсейва страха и депресията, ще ви помогне да общувате с другите, без да се ядосвате. Подходящ е за носене от всички зодии.

Рутиловият Кварц подобрява психическата и физическата стабилност и самоувереност. Облекчава депресията и самотата. Помага за вземане на подходящи и навременни решения в трудни ситуации. Повишава креативността.
Опушен Кварц е отличен камък за подобряване на настроението и премахване на негативните емоции. Известен е като камъка на спокойствието, премахва негативни чувства като стрес, страх, ревност, гняв, скръб.
Подобрява инстинктите ни за оцеляване и подпомага сбъдването на желанията ни. Носи изобилие, просперитет и добър късмет.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!