Енергийна гривна Родохрозит, розов Кварц и Халцедон

  • Кат. номер:0084

Енергийна дамска гривна, изработена от Родохрозит, розов  Кварц и Халцедон с размер на камъните 8 мм. Гривната е подходяща за китка от 16 см, на еластична корда. Може да се изработи и в други размери.

Родохрозит е камъкът на състрадателното сърце - насърчава безкористната любов. Лечебната му енергия подсилва емоционалното щастие, осигурява смелост на човек да изрази любов към другите без страх от отхвърляне и да създаде нови приятелства и отношения без затруднения. Свързан със сърдечната чакра, родохрозитът успокоява сърцето и душата. Помага ни, при изследване на дълбоко потиснати чувства и стари травми, да ги изведе на повърхността и да признае и освободи болката, свързана с тях. Ставаме по - позитивни и активни. Премахва депресията и насърчава креативността, осигурява смелост и решителност за откриване на скритите ни таланти и да преследваме мечтите си. Дарява жените с благополучие и здраве.

Халцедона ще ви държи спокойни, балансирани и центрирани, помага да се съсредоточите върху нещата, които наистина имат най-голямо значение в живота! Ако сте тревожни и / или стресирани, той е прекрасен спътник за вас, защото ги замества с чувства на успокоение, любов и състрадание. Използва се и за предпазване от психическа атака и други негативни магии. Той отблъсква негативните вибрации и приема само положителни.

Розовият кварц е наричан камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието. Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония. Розовият кварц е добър лечител както на физически така и на емоционални травми.
Зодия Везни, Риби, Телец, Близнаци

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!