Гривна от червен конец Оникс и Хематит

  • Кат. номер:1003

Плетена гривна с червен конец Оникс и Хематит

Ръчно изработена гривна от памучен червен конец и естествени камъни черен Оникс 10 мм и Хематит 6 мм .
Червеният цвят е символ на живота, на енергията и силата, която всеки човек притежава.
Размерът на гривната се регулира от 16 см до 24 см.

Унисекс модел - подходяща е за жени и за мъже.
По ваше желание можем да изработим гривната с друг цвят конец.

Черен оникс  е кристал който дава сила и подкрепа при силен психически или физически стрес. Камък на универсалната защита. Прави човека по-решителен и силен. Камъкът повишава жизнеността, самоконтрола и устойчивостта, превлича добър късмет и вдъхновение. Помага за ученето на уроците, подсилва самоувереността и ви насърчава да се чувствате спокойни в средата си.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта.

Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Съдейства за подобряване на паметта и развива оригиналността на мисълта. Хематит предпазва от нервни разстройства, стрес, лекува гнева. Балансира негативизмът и усилва смелостта, храбростта и физическата издържливост. Подсилва любовта.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

 

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!