Гривна седем чакри

  • Кат. номер:0128


Гривна от естествени камъни за баланс на чакрите
Размер на камъните 8 мм, нанизани на еластична корда. Гривната е подходяща за китка от 16 см. Може да бъде изработена и в други размери.
Планинският кристал е универсален кристал за всички зодии. Силен инструмент за хармонизиране и балансиране. Той подсилва нашите мисли и енергия и пречиства духовното, менталното и физическото ни тяло.
І чакра/ коренна/ снежинков Обсидиан -мощен камък, който преобразува негативната енергия в положителна, излъчва вибрации на покой и сигурност, полезен за защита от психически атаки.
Сакрална чакра Карнеол увеличава самоуважението, разсейва негативните енергии и ги заменя с положителни. Помага ви да намерите насоките в живота си и засилва чувството у вас, че контролирате живота си.
Чакра на слънчевия сплит Цитрин помага да се избавите от негативни мисли, ще ви зареди с оптимизъм и вдъхне необходимата решителност, която ще ви позволи да вземате важни решения.
Сърдечна чакра зелен Авантюрин е кристал, който носи късмет. Този камък зарежда с оптимизъм и увереност. Окaзвa пoлoжитeлeн eфeкт въpxy пcиxикaтa и yкpeпвa caмoчyвcтвиeтo.
Гърлена чакра Аквамарин е чудесен камък, който да напомня на човек да се свърже с вътрешната си сила и да поеме управлението на живота си. Известен е като камък на смелостта и спокойствието
Чакра на третото око Лазурит камък на искреността и чистотата
Коронна/ теменна/ Аметист - увеличава интуицията, неговата енергия е много мощна и силно пречистваща.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!