Гривна Седем чакри тип Шамбала триредова

  • Кат. номер:0006

Гривна Седем чакри тип Шамбала триредова, ръчно изплетена от черен восъчен конец, Черен Оникс, Карнеол, Тигрово око, Розов кварц, Аквамарин, Опалит/Лунен камък и Аметист 8 мм, представляващи седемте чакри и завършваща с Хематит 8 мм и 6 мм . Гривната е регулируема от 16 см до 20 см. 

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта. Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта.

І чакра/ коренна/ Черен Оникс е защитен камък, подсилващ самоконтрола, вземане на решения, интуиция.
Мощен камък, абсорбиращ отрицателната енергия на хората, за да освободи натрупаният психически стрес и да насърчи емоционалното благополучие. Това е заземяващ и центриращ камък. Той ще ви балансира психически, духовно и емоционално. Черният оникс ще привлече положителна енергия и ще ви донесе щастие.

II Сакрална чакра Карнеол увеличава самоуважението и съдейства за бързия успех в кариерата. Стимулира творческото начало, разсейва негативните енергии и ги заменя с положителни. Помага ви да намерите насоките в живота си и засилва чувството у вас, че контролирате живота си.

III Чакра на слънчевия сплит Тигрово око привлича богатство и увеличава благосъстоянието, дава закрила на слаби и болни хора, носи смелост и увереност на притежателя си. Той е и камък на късмета, на ума, носейки го, той ще ви помогне да имате ясен поглед над нещата.

 IV Сърдечна чакра Розовият кварц е наричан камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието. Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония. 
Розовият кварц е добър лечител както на физически така и на емоционални травми. Намалява болката, тревожността и дава спокоен сън. Камъкът стимулира себеприемането, себеопрощението, носейки го човек усеща по - силно собствената си стойност, което е ключово за себеуважението и себереализацията.

V Гърлена чакра Аквамарин има много мощна положителна енергия, подобрява настроението, засилва умствените способности.

VI Чакра на третото око Опалит/Лунен камък е камък на вътрешния растеж и сила.  Той засилва паметта, усилва интуицията, помага за разкриването на тайни. Действа защитно. Чудесен камък за балансиране на емоциите и на проявата на всякакви агресивни тенденции в мъжа или жената.  Помага за укрепване на интуицията и психическите възприятия и внася баланс и хармония.Също така камъкът се счита за традиционно женски камък,  внася хармония. Вярва се, че сбъдва желания.
VII Коронна/ теменна/ чакра  Аметист от древни времена се смята за един от най-могъщите талисмани. Красив, виолетов камък ни подпомага духовното израстване и себепознанието.
Аметиста увеличава интуицията, лекува душевните болки, помога ни при вземане на житейски и професионални решения. Не случайно името му в превод от гръцки означава „против опиянение”. Аметистът предпазва от заблуди, прибързани решения и зависимости. Подарен ни носи спокойствие, хармония и вярност.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!