Гривна седем чакри тип Шамбала

  • Кат. номер: 0602

Гривна седем чакри
Ръчно изработена гривна тип Шамбала от седем цвята естествени камъни червен Жадеит, Карнеол, жълт Жадеит, Ахат, Тюркоаз, Аметист, Розов кварц и черен памучен конец.
Размерът се регулира от 17см - 23 см.
Универсален модел - подходящ за жени и мъже.

Червен - І чакра/ коренна/ Жадеит внася спокойствие, хармония и мир и се бори с мрачното настроение и унилост, може да сбъдне мечти, когато са ясно дефинирани.
Оранжев - Сакрална чакра Карнеол увеличава самоуважението и съдейства за бързия успех в кариерата.
Стимулира творческото начало, разсейва негативните енергии и ги заменя с положителни.
Помага ви да намерите насоките в живота си и засилва чувството у вас, че контролирате живота си.
Жълт - Чакра на слънчевия сплит Жадеит внася спокойствие, хармония и мир и се бори с мрачното настроение и унилост, може да сбъдне мечти, когато са ясно дефинирани.
Зелен - Сърдечна чакра Ахат е един от най-древните известни камъни използвани за здраве, дълголетие, късмет и успехи. Защитен камък. Той подобрява възприемчивостта и стимулира аналитичния капацитет. Привлича успеха, покровителства притежателя си и осигурява защита от лоши сънища, стрес и изчерпване на енергията. Ахатът е невероятен камък за облекчаване на тревожност и стрес, както и за освобождаване на негодувание и горчивина.
Син - Гърлена чакра Тюркоаз е известен като камък на здравето, щастието, успеха и късмета. Носи любов.
Той е най-старият полускъпоценен камък носен против уроки. Смятан е за универсален лек, който отнема отрицателната енергия.
Индиго - Чакра на третото око Аметист от древни времена се смята за един от най-могъщите талисмани. Красив, виолетов камък ни подпомага духовното израстване и себепознанието.
Аметиста увеличава интуицията, лекува душевните болки, помога ни при вземане на житейски и професионални решения. Не случайно името му в превод от гръцки означава „против опиянение”. Аметистът предпазва от заблуди, прибързани решения и зависимости. Подарен ни носи спокойствие, хармония и вярност.
Розов коронна/ теменна/ чакра Розов кварц
Розовият кварц е наричан камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието.
Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония.
Розовият кварц е добър лечител както на физически така и на емоционални травми. Намалява болката, тревожността и дава спокоен сън. Камъкът стимулира себеприемането, себеопрощението, носейки го човек усеща по - силно собствената си стойност, което е ключово за себеуважението и себереализацията.

15,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!