Гривна седем чакри тип Шамбала

  • Кат. номер:0602

Гривна седем чакри
Ръчно изработена гривна тип Шамбала от седем цвята естествени камъни Карнеол, Ахат - жълт, оранжев и зелен, Тюркоаз, Аметист, Розов кварц и черен шнур. Размер на камъните 10 мм и висулки от розов Кварц 6 мм. Гривната се регулира от 17см - 23 см. Универсален модел - подходящ за жени и мъже. Черен восъчен полиестерен конец.

Червен - І чакра/ коренна/ чакра Карнеол увеличава самоуважението и съдейства за бързия успех в кариерата. Стимулира творческото начало, разсейва негативните енергии и ги заменя с положителни. Помага ви да намерите насоките в живота си и засилва чувството у вас, че контролирате живота си.
Оранжев - Сакрална чакра Оранжев Ахат
Жълт - Чакра на слънчевия сплит Жълт Ахат
Зелен - Сърдечна чакра Зелен Ахат

Ахат е един от най-древните известни камъни използвани за здраве, дълголетие, късмет и успехи. Защитен камък. Той подобрява възприемчивостта и стимулира аналитичния капацитет. Привлича успеха, покровителства притежателя си и осигурява защита от лоши сънища, стрес и изчерпване на енергията. Ахатът е невероятен камък за облекчаване на тревожност и стрес, както и за освобождаване на негодувание и горчивина.
Син - Гърлена чакра Тюркоаз е известен като камък на здравето, щастието, успеха и късмета. Носи любов.
Той е най-старият полускъпоценен камък носен против уроки. Смятан е за универсален лек, който отнема отрицателната енергия.
Индиго - Чакра на третото око Аметист от древни времена се смята за един от най-могъщите талисмани. Красив, виолетов камък ни подпомага духовното израстване и себепознанието.
Аметиста увеличава интуицията, лекува душевните болки, помога ни при вземане на житейски и професионални решения. Не случайно името му в превод от гръцки означава „против опиянение”. Аметистът предпазва от заблуди, прибързани решения и зависимости. Подарен ни носи спокойствие, хармония и вярност.
Розов коронна/ теменна/ чакра Розов кварц
Розовият кварц е наричан камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието.
Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония.
Розовият кварц е добър лечител както на физически така и на емоционални травми. Намалява болката, тревожността и дава спокоен сън. Камъкът стимулира себеприемането, себеопрощението, носейки го човек усеща по - силно собствената си стойност, което е ключово за себеуважението и себереализацията.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!