Гривна за късмет Амазонит, Нефрит и Тигрово око

  • Кат. номер:0002

Дамска гривна изработена от Амазонит, Нефрит и Тигрово око с намерение, да привличат късмет, позитивизъм и просперитет. Доверете се на изобилието, магията и жизнеността на Земята. Вярвайте, че късметът, който търсите, вече е ваш и нека късметът ви следва, където и да отидете.

Гривната е подходяща за китка от 16 см, на еластична силиконова корда, размер на камъните 8 мм.

Амазонит разсейва негативната енергия и блокира геопатогенния стрес. На емоционално равнище облекчава емоционални травми, неутрализира страха, раздразнението и притеснението. Амазонитът успокоява нервната система, много е полезно носейки го, да си мислите че притежавате превъзходно здраве. Като камък на гърлената чакра стимулира способностите за общуване, красноречие и развиване на творческите възможности. Този прекрасен зелено - син камък деликатно ще ви зареди с оптимизъм и внуши стремеж към позитивен живот. Привлича късмет и е хубаво да носите Амазонит за да си гарантирате успеха.

Нефрит е силен духовен камък, носи мъдрост, мир, подсилва смелостта, милосърдието, щедростта и смирението, води до по-осъзнат пълноценен живот. Отличен камък за делови хора и музиканти. Привлича любов и късмет, изпълва с жизненост, носи положителна енергия. Нефритът създава хармония с околния свят и със себе си, има благотворен ефект върху ума и духа, изчиства ума от злите мисли и суетата.

Тигрово око привлича богатство и увеличава благосъстоянието, дава закрила на слаби и болни хора, носи смелост и увереност на притежателя си. Той е и камък на късмета, на ума, носейки го, той ще ви помогне да имате ясен поглед над нещата.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!