Мъжка гривна далматински Яспис, Седеф и Хематит

  • Кат. номер: 0209

 Гривна от далматински Яспис,Седеф и Хематит

Мъжка гривна изработена от далматински Яспис 10мм , Седеф 10 мм и Хематит 10 м и 4 мм.
Гривната е подходяща за китка от 19 - 20 см, на еластична корда.
Далматинският яспис подкрепя духа, подходящ е за тези, които са твърде аналитични като им помага да възвърнат усещането си за лекота и свобода в общуването и усещанията.
Той помага на собственика си да премисля внимателно всеки един етап от плановете си и едва тогава да действа, за да е сигурен, че всичко ще бъде наред. Това му качество го прави перфектният талисман за хора, които тепърва стартират своя бизнес или им предстои рисково начинание.
Заради хармонизиращия си ефект върху емоциите, далматинският яспис се препоръчва за носене от хора, които са загубили насладата от живота и са попаднали под влиянието на стреса и рутината в ежедневието.
Този вид камък засилва емоционалната хармония и връзката между партньорите като в същото време насърчава верността помежду им.

Седеф помага да се развива интуицията, поддържа мира в семейството и предпазва къщата от злонамерени хора и духове. Носейки го като амулет се вярва,че притежателят му ще живее дълги години.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта.

Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Съдейства за подобряване на паметта и развива оригиналността на мисълта.
Хематит предпазва от нервни разстройства, стрес, лекува гнева. Балансира негативизмът и усилва смелостта, храбростта и физическата издържливост. Подсилва любовта.

 

 

12,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 12,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!