Гривна за защита от негативна енергия Хематит, Тигрово око и Обсидиан

  • Кат. номер:0123

Гривна създадена за тройна защита от негативни мисли и енергии насочени към Вас. Защитните камъни имат за цел, да пречистят негативността и да внесат баланс - превръщайки я в идеален подарък за себе си, приятелите си или тези, които обичате.

Гривна амулет за защита е изработена от Хематит, Тигрово око и Снежинков Обсидиан - с размер 8 мм на камъните.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта. Камък на защита от магии, поглъща негативните енергии насочени към неговият притежател.Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта. Зодия: Риби, Дева, Близнаци, Овен, Рак, Скорпион, Водолей.

Тигрово око е предпазващ камък, който традиционно се носи като амулет срещу лоши пожелания и проклятия. Балансира ин и ян, привлича богатство и увеличава благосъстоянието, повдига духа, носи смелост и увереност на притежателя си. Той е и камък на късмета, на ума, носейки го, той ще ви помогне да имате ясен поглед над нещата.

Снежинков Обсидиан е мощен камък, който преобразува негативната енергия в положителна, излъчва вибрации на покой и сигурност, полезен за защита от психически атаки. Вдъхва увереност, чувство на лекота и насърчава за вземане на правилни решения. Носи изключителен късмет на Козирог, помага на зодиите Стрелец и Водолей да се концентрират върху важните неща. Носете го, за да не позволявате на недоброжелателните хора да ви използват.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

21,50 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!