Гривни Майка и Дъщеря Кварц, Опалит/Лунен камък и висулки сърце

  • Кат. номер:1312

Комплект от две гривни майка и дъщеря от ягодов Кварц, розов Кварц и Опалит/Лунен камък с висулки сърце
Обичта между майка и дъщеря е завинаги!
Ръчно изработени от ягодов Кварц, розов Кварц и Опалит/Лунен камък, гривни майка и дъщеря са красив и уникален подарък за всяка жена и особено за всяка майка.
Размер на камъните 8 мм. Метални висулки сърце с надписи Mom /мама/и daughter/дъщеря/ с размери 15*12 мм
Подходящи са за обиколка на китката 17 см , на еластична корда. 
Могат да бъдат изработени и в други размери.

Розовият кварц е наричан камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието. Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония. Повишава самочувствието и лекува емоционалните рани и травми.

Ягодов Кварц е камъкът на вътрешната любов. Действа успокояващо за някой, който работи в динамична среда. Притежава всички предимства на чист кварц, но и допълнителното преимущество на универсалната любов.
Този камък усилва вашите намерения за любов, благодарност и щедрост. Известно е, че привлича истинската любов.

Опалит/Лунен камък е символ на женската мъдрост, чистота на мислите, внася хармония. Вярва се, че сбъдва желания.
Той засилва паметта, усилва интуицията, помага за разкриването на тайни. Действа защитно. Чудесен камък за балансиране на емоциите и на проявата на всякакви агресивни тенденции в мъжа или жената.  Помага за укрепване на интуицията и психическите възприятия и внася баланс и хармония.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!