Гривни майка и дъщеря Цитрин и Карнеол за жизненост и положителна енергия

  • Кат. номер:1305

Комплект от две гривни майка и дъщеря изработени от Цитрин и Карнеол зареждащи с жизненост и положителна енергия.

Обичта между майка и дъщеря е завинаги!
Ръчно изработени гривни от естествени камъни е красив и уникален подарък за всяка жена и особено за всяка майка. Гривните са изработени от естествени камъни Цитрин и Карнеол с размери 8 мм.
Подходящи са за обиколка на китката 16 см. Може да се изработят и в други размери.

Цитринът е перфектният камък за зареждане с енергия. Помага да се избавите от негативни мисли, ще ви зареди с оптимизъм и вдъхне необходимата решителност, която ще ви позволи да вземате важни решения. Камък на възстановяването и презареждането. Повишава себеуважението и самоувереността. Укрепва индивидуалността, усилва мотивацията, активира креативността и окуражава себеизразяването. Известен е и като „камъка на търговците”- тъй като насърчава успеха и изобилието, особено в бизнеса и търговията. Помага за това не само да придобием определено богатство, но и да го запазим. 

Карнеол стимулира творческото начало. Балансира организационните способности и насърчава човека към преследване на поставените му цели и успешно осъществяване на плановете му. Помага в разбираненето на вътрешната ни същност и засилва концентрацията. Усилва самоуважението, подобрява настроението, носи финансов успех в бизнеса и привлича просперитет. Карнеолът има успокояващ и релаксиращ ефект, повишава интуицията и проницателността, стимулира красноречието, подобрява паметта.
Карнеолът отдавна се смята за амулет, който предпазва от всички опасности в живота: нещастни случаи, природни бедствия. Засилва волята. Носи успех в любовта. За щастлив дом и здраве.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!