Гривни за двама Хаулит и Оникс

  • Кат. номер:0003
Гривни за двама са перфектен подарък за годишнина, коледен или персонализиран подарък за рожден ден!

Предназначени са да свържат двама души, които се обичат и се грижат един за друг.

Размер на естествени камъни бял Хаулит и черен матиран Оникс 8 мм
Дамската гривна е изработена от бял Хаулит и черен матиран Оникс, шайби Хематит 3 мм, нанизани на еластична корда. Подходяща за обиколка на китка с размер 16 см.
Мъжката гривна е изработена от черен матиран Оникс и бял Хаулит, шайби Хематит 3 мм, нанизани на еластична корда. Подходяща за обиколка на китка с размер 19 см.
Може да се изработят и в други размери.

Хаулит абсорбира в себе си натрупаните отрицателните емоции, а в същото време помага на амбициозните хора да осъществят и реализират целите си. Изостря паметта, препоръчва се на учащи се, хора занимаващи се с умствена дейност. Подкрепя притежателят си лесно да овладява всички знания и умения, необходими за професионално му развитие. Талисман за ученици, студенти, учени. 

Черен оникс предпазва от прекомерен любовен плам, от беди и опасности. Противодейства на уроки.
Съхранява здравето на притежателя си. Камък на универсалната защита. Прави човека по-решителен и силен.
Може да успокои стреса, като засили самоконтрола и привлече добър късмет и вдъхновение.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта.
Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта.
Зодия: Риби, Дева, Близнаци, Овен, Рак, Скорпион.

Направете впечатление на любимия си, с тези нежни и романтични гривни. Този деликатен намек на чувствата Ви няма да остане незабелязан от Вашата половинка.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!