Гривни за двама Ин и Ян Кварц, Оникс и Хематит

  • Кат. номер:1227

Комплект от две ръчно изработени гривни от бял и черен шнур с централен елемент Ин Ян от Хематит, бял Кварц и черен Оникс с размер 8мм на камъните.

Централен елемент Ин и Ян е с размер 9х4мм, изработен от Хематит цвят сребро.
Направете впечатление на любимия си, с тези нежни и романтични гривни.

Размерът на гривните се регулира до 26 см чрез плъзгащи възли. Изработват се и в друг размер.

Оникс е камък на универсалната защита. Прави човека по-решителен и силен, подходящ е за спортисти или хора, работещи при екстремни умствени и емоционални натоварвания. Носи баланс на ума и тялото, както и сила на духа. Ониксът е прекрасен камък за онези, които са непостоянни по характер, тъй като ще им помогне да ги „заземи“, както и ще повлияе за фокусиране на вниманието им. Даващият сила оникс, може да ви помогне да се справите с по-голяма увереност и самочувствие при определен урок или задача. Насочва към взимането на правилни решения. Може да успокои стреса, като засили самоконтрола и привлече добър късмет и вдъхновение.      Зодии Овен, Телец, Рак, Лъв, Близнаци, Дева, Козирог, Стрелец, Везни

Бял Кварц привлича любов, късмет, успехи и добро материално благосъстояние. Мощен камък за психическа защита, а също е идеален за духовно, умствено пречистване. Той е един от най - добрите защитни камъни за предпазване от негативни мисли и отрицателна енергия.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта. Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта.
Зодия: Риби, Дева, Близнаци, Овен, Рак, Скорпион.


Гривни за двама са перфектен подарък за годишнина, свети Валентин, коледен или персонализиран подарък за рожден ден!

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!