Гривни за двама Оникс, Ахат, Хематит

  • Кат. номер:1228

Гривни за двама Оникс, Ахат и Хематит

Тези красиви гривни са предназначени да свържат двама души, които се обичат и се грижат един за друг.

Размер на естествени камъни Черен Оникс матиран, Ахат Драконови вени в бял и жълт цвят и Хематит 8 мм.
Дамска гривна /Черен Оникс матиран, жълт Ахат драконови вени, Хематит/ е подходяща за обиколка на китка 17 см.
Мъжка гривна /Черен Оникс матиран, бял Ахат драконови вени, Хематит/ е подходяща за обиколка на китка 19 см.
Може да се изработят и в други размери.

Гривни за двама са перфектен подарък за годишнина, коледен или персонализиран подарък за рожден ден!

Черен оникс  е камък на универсалната защита. Предпазва от беди и опасности, противодейства на уроки. Съхранява здравето на притежателя си. Прави човека по-решителен и силен. Може да успокои стреса, като засили самоконтрола и привлече добър късмет и вдъхновение.

Ахат Драконови вени е символ на здраве, дълголетие и успехи. Предпазва човек от опасност и атаки от различен вид. Има способността не само да поглъща негативната енергия, но и да я трансформира в позитивна. Стимулира красноречието, креативността, хармонията. Увеличава вярата в собствените сили и помага на притежателя си да реализира своите способности и желания.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта. Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта. Камък на защита от магии, поглъща негативните енергии насочени към неговият притежател.

Направете впечатление на любимия си, с тези нежни и романтични гривни. Този деликатен намек на чувствата Ви няма да остане незабелязан от Вашата половинка.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!