Гривни за двама с букви

  • Кат. номер:1209

Комплект от две ръчно изработени гривни с метални букви и естествени камъни, нанизани на еластична корда.

Дамска гривна е изработена от Хематит 6 мм, Розов Кварц 4 мм, две сърца от Хематит, метални буква и разделители с кристали. Подходяща за обиколка на китка 16 см. 

Мъжката гривна е подходяща за обиколка на китка 19 см. Изработена от Хематит с размер на камънити 6 мм и 4 мм, две сърца от Хематит и метални буква и разделители. Може да се изработят и в други размери.

*** Буквите са на ЛАТИНИЦА.***

Розовият кварц е добър лечител както на физически така и на емоционални травми. Намалява болката, тревожността и дава спокоен сън. Камъкът стимулира себеприемането, себеопрощението, носейки го човек усеща по - силно собствената си стойност, което е ключово за себеуважението и себереализацията.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта. Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта.
Камък на защита от магии, поглъща негативните енергии насочени към неговият притежател.

Гривни за двама са перфектен подарък за годишнина, коледен или персонализиран подарък за рожден ден!
Направете впечатление на любимия си, с тези нежни и романтични гривни.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

35,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!