Гривни за двама Седем чакри

  • Кат. номер:1222

Тези красиви гривни са предназначени да свържат двама души, които се обичат и се грижат един за друг.

Размер на естествени камъни 8 мм, шайби Хематит мат 4 мм.
Дамска гривна седем чакри /Карнеол, оранжев Ахат мат кракъл, жълт Ахат мат кракъл, зелен Авантюрин, син Ахат мат кракъл, Аметист, розов Кварц, бял Вулканичен камък/ е подходяща за обиколка на китка 16 см.
Мъжка гривна /Карнеол, оранжев Ахат мат кракъл, жълт Ахат мат кракъл, зелен Авантюрин, син Ахат мат кракъл, Аметист, розов Кварц, черен Вулканичен камък// е подходяща за обиколка на китка 19 см.
Може да се изработят и в други размери.

Гривни за двама са перфектен подарък за годишнина, коледен или персонализиран подарък за рожден ден!

Червен - І чакра/ коренна/ Сакрална чакра Карнеол увеличава самоуважението и съдейства за бързия успех в кариерата. Стимулира творческото начало, разсейва негативните енергии и ги заменя с положителни. Помага ви да намерите насоките в живота си и засилва чувството у вас, че контролирате живота си.
Оранжев - Сакрална чакра Оранжев Ахат
Жълт Чакра на слънчевия сплит Жълт Ахат
Ахат е един от най-древните известни камъни използвани за здраве, дълголетие, късмет и успехи. Защитен камък. Той подобрява възприемчивостта и стимулира аналитичния капацитет. Привлича успеха, покровителства притежателя си и осигурява защита от лоши сънища, стрес и изчерпване на енергията. Ахатът е невероятен камък за облекчаване на тревожност и стрес, както и за освобождаване на негодувание и горчивина.

Зелен - Сърдечна чакра Зелен Авантюрин

Авантюрина е талисман на любовта и страстта. Този камък зарежда с оптимизъм и увереност. Оĸaзвa пoлoжитeлeн eфeĸт въpxy пcиxиĸaтa и yĸpeпвa caмoчyвcтвиeтo. Способства за творческото развитие на личността. Помага за реализиране на всеки замислен проект и ново начинание и привлича професионален успех. Това е идеален камък за онези, които търсят позитивен възглед за живота. Авантюринът е и камъкът на пътешествениците, моряците, бизнесмените, банкерите. Зелен Авантюрин е камък на късмета, води до финансово благополучие. Носен като бижу облекчава тревожността, поражда емоционална безопасност и сигурност.

Син - Гърлена чакра Син Ахат
Индиго - Чакра на третото око Аметист от древни времена се смята за един от най-могъщите талисмани. Красив, виолетов камък ни подпомага духовното израстване и себепознанието.
Аметиста увеличава интуицията, лекува душевните болки, помога ни при вземане на житейски и професионални решения. Не случайно името му в превод от гръцки означава „против опиянение”. Аметистът предпазва от заблуди, прибързани решения и зависимости. Подарен ни носи спокойствие, хармония и вярност.
Розов коронна/ теменна/ чакра Розов кварц
Розовият кварц е наричан камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието.
Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония.
Розовият кварц е добър лечител както на физически така и на емоционални травми. Намалява болката, тревожността и дава спокоен сън. Камъкът стимулира себеприемането, себеопрощението, носейки го човек усеща по - силно собствената си стойност, което е ключово за себеуважението и себереализацията.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!