Гривни за приятелки Сърца bff Розов Кварц, Планински кристал и Хематит

  • Кат. номер:0706

Гривни за приятелки Сърца bff Розов Кварц, Планински кристал и Хематит

Комплект от две ръчно изработени гривни специално създадени за Вас и Вашата най - добра приятелка.

Носейки тези гривни Вие символично се обвързвате и показвате обичта си към Вашата най - добра приятелка.
Тя е тази, която знае всичките ви тайни и съкровени желания. Винаги до Вас и в добри и лоши моменти.
Винаги заедно, истинска приятелка трудно се намира, но по - голямо богатство от нея няма.

Нежни гривни, изработени от естествени камъни Розов Кварц 8 мм, Планински кристал мат 8 мм, Хематит 4мм/8 мм и кристали. Размер сърце от Хематит 8 мм.

Гривните са подходящи за обиколка на китката 16 -17 см. Изработват се и в други размери.


Розовият кварц е наричан камъкът на безусловната любов, понижава стреса и стимулира щастието. Носи красота, спокойствие, състрадание, доброта, толерантност и хармония. Той е мек, нежен камък, който затопля сърцето, успокоява чувството на гняв или негодувание и може да помогне при медитация и размишление.

 Планинският кристал е бил използван в миналото за защита от черна магия, диагностициране и изцеление.
Силен инструмент за хармонизиране и балансиране. Той подсилва нашите мисли и енергия и пречиства духовното, менталното и физическото ни тяло. Камък на ума, защото подпомага умствените възможности и ни съдейства да се концентрираме върху важните неща. Стимулира имунната система и внася баланс в тялото. Отдава най-чистата си и силна енергия на точното място.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта. Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта.
Камък на защита от магии, поглъща негативните енергии насочени към неговият притежател.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!