Ключодържател седем чакри и Вашата зодия

  • Кат. номер:3035

Ключодържател седем чакри е изработен от естествени камъни и метална висулка с Вашата зодия.

Този ключодържател е ръчна изработка, изработен от 7 минерала за балансирани на чакрите, които ще абсорбират отрицателната енергия и ще стабилизират аурата Ви.
Това е чудесен начин да поддържате положителната си енергия в ежедневието, без да е необходимо да го носите под формата на гривна или колие. Носи късмет и е перфектното допълнение както за лична употреба така и за подарък.
Дължина - 12 см /халка и синджир включени/
Халка диаметър 2,5 см. Размер естествени камъни 8 мм, метална висулка зодия с диаметър 18 мм. 

***При поръчка, моля изберете вида Зодиакален знак, който желаете от падащото меню в процеса на поръчката.***

Важно е да отворим и балансираме всичките си чакри, за да увеличим енергийния поток. Това може да се постигне чрез използване на минерали като лечебни инструменти. Колкото по-добър е енергийният поток, толкова по-здрави ставаме.

- Коренна чакра Хематит - той е известен със заземяването. Предпазва аурата, като балансира енергийните системи в тялото. По този начин подсъзнателните мисли и знания са по-разбираеми на съзнателно ниво.
 - Сакрална чакра Карнеол увеличава самоуважението и съдейства за бързия успех в кариерата.
Стимулира творческото начало, разсейва негативните енергии и ги заменя с положителни. Помага ви да намерите насоките в живота си и засилва чувството у вас, че контролирате живота си. Той излъчва топла енергия, която вдъхновява радост, лидерство и смелост. 
- Чакра на слънчевия сплит Цитрин, известен още като „камъкът на успеха“ се използва за прочистване и балансиране. Увеличава личните възможности и увереност.
 - Сърдечна чакра зелен Авантюрин, той е талисман на любовта и страстта. Този камък зарежда с оптимизъм и увереност. Оĸaзвa пoлoжитeлeн eфeĸт въpxy пcиxиĸaтa и yĸpeпвa caмoчyвcтвиeтo. Способства за творческото развитие на личността. Помага за реализиране на всеки замислен проект и ново начинание и привлича професионален успех. Това е идеален камък за онези, които търсят позитивен възглед за живота.
 - Гърлена чакра Аквамарин - той има много мощна положителна енергия, подобрява настроението, засилва умствените способности.
 - Чакра на третото око Аметист подпомага духовното израстване и себепознанието, регулира промените в настроението. Аметиста увеличава интуицията, лекува душевните болки, помага за обновяване на аурата.

 - Коронна/ теменна/ чакра Планински кристал, той е мощен кристал, който засилва духовния растеж и усилва психическата енергия. Той подтиква духа към просветление и засилва мъдростта на физическия и духовния свят. Подпомага висшите чакри за излъчване на бяла светлина и подпомага връзката ви с духа.

Намерете перфектния си ключодържател и нека пътуването започне ....

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

14,90 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!