Колие с висулка необработен къс естествен Содалит

  • Кат. номер:4036

Семпло и красиво колие с висулка необработен естествен Содалит. Този модерен, минималистичен дизайн е идеален за ежедневно носене!

* Логика * Интелигентност * Емоционален баланс * Интуиция * Яснота * Истина * Възприятие

Содалит - създава вътрешен мир и успокоява темпераментните хора. Счита се, че е вдъхновител и защитник на хората на изкуството. Той повишава интелигентността, знанието и обединява логичното с духовното. Насърчава рационалното мислене, обективността, истината и интуицията, заедно с вербализацията на чувствата. Содалитът носи емоционален баланс и успокоява пристъпите на паника. Повишава самочувствието, самоприемането и доверието в себе си. 

Модела е проектиран и изработен без наличие на метал, Содалита е фиксиран към колието с 1 см плетка в стил Шамбала - черен полиестерен шнур. Дължина на шнура от 40см - 80 см, регулиращ се посредством подвижни възли. 
Размер висулка необработен естествен Содалит 3 см х 0,9 см. Всеки кристал е уникален и единствен по рода си.
Колието се изпраща в красива опаковка, подходяща за подарък.

*** Образецът показан на снимката е точно този, който ще получите.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!