Колие с висулка необработен къс Планински кристал

  • Кат. номер:4075
 
Семпло и красиво колие с висулка необработен естествен Планински кристал. Този модерен, минималистичен дизайн е идеален за ежедневно носене!
Планинският кристал е силен инструмент за хармонизиране и балансиране. Той подсилва нашите мисли и енергия и пречиства духовното, менталното и физическото ни тяло.
Планинският кристал е бил използван в миналото за защита от черна магия, диагностициране и изцеление.
Камък на ума, защото подпомага  умствените възможности и ни съдейства да се концентрираме върху важните неща. Стимулира имунната система и внася баланс в тялото. Отдава най-чистата си и силна енергия на точното място.

Модела е проектиран и изработен без наличие на метал, Планинският кристал е фиксиран към колието с 1 см плетка в стил Шамбала - черен полиестерен шнур. Дължина на шнура от 40см - 80 см, регулиращ се посредством подвижни възли. 
Размер висулка необработен естествен Планински кристал 2,7 см х 1 см. Всеки кристал е уникален и единствен по рода си.
Колието се изпраща в картонена кутия, подходяща за подарък.

*** Образецът показан на снимката е точно този, който ще получите.

 
*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!