Колие с висулка необработен къс Тигрово око

  • Кат. номер:4028

Семпло и красиво колие с висулка необработен къс Тигрово око. Този модерен, минималистичен дизайн е идеален за ежедневно носене!

Тигрово око – привлича богатство и увеличава благосъстоянието, дава закрила на слаби и болни хора, носи смелост и увереност на притежателя си. Той е и камък на късмета, на ума и се вярва, че носейки го, той ще ви помогне да имате ясен поглед над нещата. В Китай е познат като камък на сбъднатите надежди. Подсилва изпълнението на желанията ви, учи на търпение, помага да превърнете дефицита на средства в печалба. 
Носи успех в работата, укрепва финансовото състояние, помага при изпити и важни делови срещи. В периоди на сериозни жизнени промени предпазва от крах и разочарования. Тигровото око носи добър просперитет на преносителя си. 

Зодии - Близнаци, Телец, Лъв, Дева, Скорпион, Козирог, Водолей


Модела е проектиран и изработен без наличие на метал, Тигровото око е фиксирано към колието с 1 см плетка в стил Шамбала - черен полиестерен шнур. Дължина на шнура от 40см - 80 см, регулиращ се посредством подвижни възли. 
Размер висулка Тигрово око 3,1 см х 0,9 см. Всеки кристал е уникален и единствен по рода си.
Колието се изпраща в красива опаковка, подходяща за подарък.

*** Образецът показан на снимката е точно този, който ще получите.

 
*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!