Колие Сфери Шунгит и Хематит

  • Кат. номер:4083

Ефирно и нежно колие изработено от Шунгит и Хематит

Шунгитът е отличен заземяващ камък, който неутрализира вредните енергийни полета. Възстановява емоционалното равновесие, подобрява устойчивостта ни на стрес и дава хармония. Използва се за детоксикация на тялото и освобождаване на ума от негативността, като същевременно допринася за почистване на аурата.
Носенето на Шунгит като бижу ще увеличи значително вашия защитен щит.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта. Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта. Камък на защита от магии, поглъща негативните енергии насочени към неговият притежател. Зодия: Риби, Дева, Близнаци, Овен, Рак, Скорпион, Водолей.

Дължина на шнура от 40см - 80 см, регулиращ се посредством подвижни възли.

Висулка Сфери - дължина 30 мм,  сфера Шунгит 16 мм, сфера Хематит 8 мм

Колието се изпраща в красива опаковка, подходяща за подарък.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!