Комплект гривни за двама Хаулит и Оникс

  • Кат. номер:1241

Комплект от две гривни изработени от Хаулит и Оникс за спокойствие и защита.

Тези красиви гривни са предназначени да свържат двама души, които се обичат и се грижат един за друг.

Размер на естествени камъни 8 мм.
Дамска гривна /център Хаулит и черен Оникс/ е подходяща за обиколка на китка 16 см.
Мъжка гривна /център Черен Оникс и Хаулит/ е подходяща за обиколка на китка 19 см.
Може да се изработят и в други размери.

Хаулит е известен, че абсорбира в себе си натрупаните отрицателните емоции, а в същото време помага на амбициозните хора да осъществят и реализират целите си. Смята се, че изостря паметта. Препоръчва се на учащи се, хора занимаващи се с умствена дейност. Подкрепя притежателят си лесно да овладява всички знания и умения, необходими за професионално му развитие. Талисман за ученици, студенти, учени.

Оникс е кристал който дава сила и подкрепа при силен психически или физически стрес. Камък на универсалната защита. Прави човека по-решителен и силен. Камъкът повишава жизнеността, самоконтрола и устойчивостта, превлича добър късмет и вдъхновение. Помага за ученето на уроците, подсилва самоувереността и ви насърчава да се чувствате спокойни в средата си.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!